Zwangerschapsshoot | Rockanje

Zwanger. Met zo’n zwangere buik en zo. Nicoline vroeg me of ik wél foto’s kon maken van haar en haar gezin, maar zonder teveel de nadruk te leggen op “die buik”. Tuurlijk, ze is zwanger en dat mag gezien worden, maar het hoefde er ook weer niet te dik er op te liggen.

Lees meer

Baby gaat in een babybadje

Babyfotografie Velp | Nola en haar papa en mama

Er is 1 ding dat mijn werk extra leuk maakt: het fotograferen van mensen die ik ken. Helemaal als ik ze al heel lang ken, een beetje met ze ben opgegroeid en daarnaast ook nog de wereld gun. Een van die mensen? Vivian en haar heerlijke gezin. Want daar waar ze eerst samen was met Pascal is nu ook een lief klein meisje geboren: Nola!

Lees meer

Zwangerschapsfotografie | Vivian en Pascal

“Gewoon een paar zwangerschapsfoto’s, om te herinneren hoe het was”. Dat was eigenlijk de opdracht van Vivian. Een korte zwangerschapsshoot, misschien thuis of misschien juist op een mooie plek in de natuur en dan foto’s die laten zien hoe ze er nu uitziet. Zwanger, mooi, afwachtend, ook wel stralend eigenlijk. Prachtig om te zien, toch?

Lees meer

Day in the Life Eindhoven | Kim & Sander

Het fotograferen van een tweeling. Ik geef het toe, dit was mijn eerste keer. Of eigenlijk… de tweede keer, want ik mocht al eerder foto’s maken toen Eefje en Lucas net waren geboren. En het was eigenlijk de bedoeling dat ik al veel eerder langs zou komen, maar goed… soms gebeurt het leven en dan verschuiven dingen.

Lees meer

Familiefoto’s in Abbenbroek | Nicoline & Dennis

Ik ken Nicoline en Dennis al een tijdje. Ze trouwden in 2015 in Heenvliet en wij mochten hun bruiloft fotograferen. En toen wisten we nog niet dat we ook in de jaren na hun trouwdag nog meerdere malen terug zouden keren in Heenvliet en omgeving. Want Nicoline en Dennis houden heel veel van foto’s en dus willen ze eens in de zoveel tijd een shoot. En daar zijn wij heel dankbaar voor!

Lees meer

Gezinnetje op de foto bij t Harde

Gezinsshoot ’t Harde | Nick & Karin

Wat was het heerlijk om de camera’s te pakken. Om de auto op te starten, een adres is te typen en gewoon weer op pad te gaan. Ramon was de gelukkige, afgelopen week. Hij mocht namelijk Nick & Karin en hun kleine meisje fotograferen. Op een locatie, vlak in de buurt van Elburg. En het leuke is dat we Nick en Karin een paar jaar terug mochten fotograferen tijdens hun winterbruiloft.

Lees meer

Gezinsfotografie Zaanse Schans | Warner & Iris

Toen Warner en Iris een paar jaar geleden trouwen bij Het Roode Koper, wisten wij nog niet dat ze een paar jaar later een superschattige dochter zouden hebben, genaamd Cordelia. En we wisten ook niet dat we haar niet alleen in Giethoorn, maar ook in De Zaanse Schans mochten fotograferen!

Lees meer