Day in the Life sessie | Leiderdorp

Familiefotografie Baby-001

Ja, en dan begin je aan je tweede DitL (Day in the Life) sessie. Wederom voor een fantastisch gezin. Kristel en Erik trouwden een paar jaar terug en nu ze een lief klein mannetje hebben wilde ik dolgraag een heel klein deel van hun eerste jaar vastleggen. Een gezinsshoot op een realistische manier, dus met het verschonen van luiers, het eten van worteltjes (bleh!) en de tientallen knuffels die je je kleintje geeft op een normale dag. En omdat het buiten koud was bleven we gewoon lekker binnen. In hun prachtige huis in Leiderdorp. Een huis dat barstensvol liefde zit.

Ik vind het zo leuk dat ze zelf ook een beetje zenuwachtig waren. Want inderdaad… staat er ineens een fotograaf in je vertrouwde huiskamer te fotograferen. Wat moet je dan doen? Na overleg (lees: zeggen dat ze gewoon lekker hun gang mochten gaan) was de middag eigenlijk zo om. Voor ik het wist stond er een heerlijke lasagna in de oven, was het eerste hapje wortel gegeven, was Vik in bad geweest, had hij een paar keer lekker in zijn bedje geslapen en was het avond. Met talloze kleine dingen die gebeuren en ik hoop dat jullie je er een beetje in herkennen Kristel & Erik 🙂 Ik vond het in ieder geval heerlijk om een middagje van jullie leven vast te leggen!

Familiefotografie Baby-014Familiefotografie Baby-003Familiefotografie Baby-004Familiefotografie Baby-005Familiefotografie Baby-006Familiefotografie Baby-007Familiefotografie Baby-008Familiefotografie Baby-012Familiefotografie Baby-009Familiefotografie Baby-013Familiefotografie Baby-011Familiefotografie Baby-015Familiefotografie Baby-016Familiefotografie Baby-018Familiefotografie Baby-017Familiefotografie Baby-019Familiefotografie Baby-020Familiefotografie Baby-021Familiefotografie Baby-022Familiefotografie Baby-023Familiefotografie Baby-024Familiefotografie Baby-025Familiefotografie Baby-026

Leave a comment