Day in the Life | Vleuten

Day in the life Fotografie Vleuten-004

Eerder deze middag hadden we al een aantal foto’s gemaakt van dit gezin, maar in de namiddag zou ik blijven om ook een deel uit hun gezinsleven vast te leggen. Gewoon heel simpel: mama die een heerlijke preisoep maakt, papa die speelt met zijn twee meisjes en hier en daar een kat die van de ene naar de andere kant van de kamer rent. Ik vind het mooi om deze mensen in een paar uur tijd beter te hebben leren kennen. Ze gaan zo liefdevol om met hun meisjes, zo geduldig, zo ge├»nteresseerd en zo vrolijk. En dan heb ik het nog niet over hun energie, hoewel ik me kan voorstellen dat je een geweldig uithoudingsvermogen krijgt van twee van die meisjes.

Nadat de preisoep op tafel stond, begon het avondeten. Heerlijk hoe de meisjes ook zo mooi met elkaar bezig zijn. De oudste geeft de jongste graag een hapje, de jongste doet vervolgens al dan niet haar mondje open en voor je het weet is het avondeten al weer voorbij en is het tijd om naar bed te gaan. Papa en mama hebben een geheel eigen routine die perfect werkt (meestal). Stiekem leer ik elke sessie weer wat nieuws over opvoeding. En dat is misschien wel waarom ik zo graag jonge gezinnen vastleg: ze laten je iets zien over hoe het leven echt is.

Day in the life Fotografie Vleuten-001Day in the life Fotografie Vleuten-002Day in the life Fotografie Vleuten-003Day in the life Fotografie Vleuten-006Day in the life Fotografie Vleuten-005Day in the life Fotografie Vleuten-007Day in the life Fotografie Vleuten-009Day in the life Fotografie Vleuten-010Day in the life Fotografie Vleuten-011Day in the life Fotografie Vleuten-008Day in the life Fotografie Vleuten-012Day in the life Fotografie Vleuten-013Day in the life Fotografie Vleuten-014Day in the life Fotografie Vleuten-015Day in the life Fotografie Vleuten-016Day in the life Fotografie Vleuten-018Day in the life Fotografie Vleuten-017Day in the life Fotografie Vleuten-020Day in the life Fotografie Vleuten-019Day in the life Fotografie Vleuten-021

Leave a comment