Doopreportage Chris bij Kabels – Westerbouwing

Oh kleine Chris. Ik had wel met je te doen hoor. Jarig zijn en gedoopt worden, dat is fijn, maar ook nog een beetje ziek zijn... Gelukkig hebben je papa en mama je goed in de gaten gehouden en kon je zelfs nog een beetje lachen hier en daar. Dit is een kleine selectie van de doopreportage die ik op deze dag maakte.

Ceremonie bij Kabels

Het was de tweede keer dat ik een doop mocht fotograferen. Dus opnieuw was ik een doopfotograaf. Een paar jaar terug trouwden Ingrid & Guido bij De Westerbouwing en nu hun zoontje 1 jaar is wilden ze ook foto’s van dit bijzondere moment. Dus op naar Kabels (achter De Westerbouwing) en fotograferen maar.

Gezellige middag

Er was een echte taart. Natuurlijk waren er veel lieve familieleden en vrienden. En ook was er zon, bellenblaas, lekkere hapjes en heel veel kadootjes. Niet alleen voor de doop, maar ook gewoon omdat Chris 1 jaar werd op deze dag. Ik vond het een heerlijke vrolijke middag om vast te leggen en ik hoop dat ik nog veel vaker deze bijzondere momenten in het leven van mensen mag vastleggen : )
Verschillende voorwerpen worden gebruikt voor een doopceremonie van een klein kindje. Klein kindje wordt gedoopt tijdens een ceremonie bij Kabels.   Overzichtsfoto van Kabels bij Westerbouwing.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren