Familieshoot Balloërveld – Kim & Tim

Wat ons werk zo leuk maakt is het opnieuw zien van stellen die we al kennen. Bijvoorbeeld Kim en Tim. Ze trouwden een paar jaar terug, bij Domaine d'Heerstaayen in Chaam, en daar waren wij dus bij.

Nu, anno 2020, hebben ze twee zonen. Twee superenergieke mannetjes. Kim omschrijft de foto’s en haar jongens zelf in een mail die ze aan ons stuurde:

Wat zijn ze mooi! Jemig, ik word er best een beetje ontroerd van als ik de foto’s zo bekijk. De jongens precies zoals ze zijn: Noah op ontdekkingstocht en Nathan er achteraan. Wat ontzettend waardevol om dit zo vastgelegd te hebben, ik ben er zo blij mee. Ramon, heel erg bedankt!

Ramon deed namelijk deze shoot afgelopen week. We hadden de shoot al twee keer uitgesteld, omdat het zou gaan regenen. De derde geplande datum bleek ook weer in het water te vallen en daarom besloten we om de shoot “naar voren te halen”. En dat bleek een goede keuze!

Fotoshoot in Balloo

De locatie die ze kozen was de Schaapskooi bij Balloerveld, te Balloo. Een plek die voor ons nog totaal onbekend was, maar wat een toffe plek he?

Familiefoto’s en échte foto’s

Kim en Tim wilden graag dat de shoot een combinatie was tussen “echt” en “formeel”. Of eigenlijk meer… een kijkje in hoe het leven van dit prachtige gezin is, maar dan in combinatie met een paar familieportretten. Want het is leuk om beiden te hebben, helemaal als je er later op terug wilt kijken.
Ramon wisselde beide typen foto’s dus af. Op die manier is de persoonlijkheid van de jongens goed te zien.

Mail ons vooral

Ook op de foto met je gezin? Stuur ons dan even een mailtje en we plannen meteen een datum in. En gaat het regenen? Geen probleem: we zoeken een nieuwe datum 😉