Gezinsshoot ’t Harde | Nick & Karin

Wat was het heerlijk om de camera's te pakken. Om de auto op te starten, een adres is te typen en gewoon weer op pad te gaan. Ramon was de gelukkige, afgelopen week. Hij mocht namelijk Nick & Karin en hun kleine meisje fotograferen. Op een locatie, vlak in de buurt van Elburg. En het leuke is dat we Nick en Karin een paar jaar terug mochten fotograferen tijdens hun winterbruiloft.

Gezinsfoto’s bij t Harde

Een plek waar wij graag komen is de heide, vlak voorbij ’t Harde. Je hebt hier een mooi wandelpad, veel kleine bomen, hier en daar ook wat naaldbomen en vooral heel veel ruimte. En dat is helemaal in Corona tijd natuurlijk fijn. Het geeft je de mogelijkheid om op afstand te fotograferen. Nu hebben we gelukkig ook een aantal telelenzen, dus je kunt makkelijk van een afstandje fotograferen. Helemaal wanneer je foto’s maakt van twee volwassenen en een heel klein meisje.


Wat is ze schattig he? Zo’n lief klein meisje… maar voor je het weet worden ze groter 😉

Op de een of andere manier komen we telkens weer terug bij deze prachtige boom. Ramon zag er een perfect plekje voor Nick en Karin om even te knuffelen met hun kleintje.

Tussendoor kleine stukjes wandelen. Veilig op de paden. De heide is een heerlijk gebied om te fotograferen. We vinden het dan ook superleuk om hier foto’s te maken van jonge gezinnen.

Wil je zelf ook op de foto met je gezin? Stuur ons dan vooral even een mailtje. En wie weet gaan we binnenkort met jullie op pad!