Over Ons

Eigenlijk zijn we met z’n tweeën, Ramon en ik (Hermine). Ik fotografeer zelf de gezinsshoots en Day in the Life-sessies, terwijl Ramon “al het werk daarna” doet. Hij is namelijk heel erg goed in nabewerking. De foto’s die jullie krijgen zijn dus ons gezamenlijke resultaat.

Real Family Life is ontstaan vanuit onze wens om gezinnen op een echte manier vast te leggen. Met oog voor al die kleine details die je later graag wilt herinneren van jullie gezin. Ik fotograaf dan ook jullie het liefst op de manier zoals jullie echt zijn, zodat jullie je gang kunnen gaan tijdens de shoot en daardoor ontspannen en authentiek op de foto komen. Real Family Life is het logische vervolg op onze liefde voor bruidsreportages. Ons bedrijf Mon et Mine focust zich dan ook op échte liefde.

Ik fotografeer met het doel om blijvende herinneringen te maken. Zodat jullie over een paar jaar de foto’s bekijken en denken: “ja, zo was het echt”. Nu we zelf een dochter hebben beseffen we dat de tijd zo snel gaat. Het ene moment heb je een baby in je armen en een paar maanden later zet ze haar eerste stappen. En voor je het weet gaan ze naar school. Om die reden pleiten we voor waardevolle familiefoto’s. Dit kan door ons een familieactiviteit te laten vastleggen, maar ook door ons in te schakelen voor een hele normale dag. Een dag waarop jullie gewoon jezelf zijn en juist daardoor zijn die foto’s straks zo herkenbaar.

Eigenlijk fotografeerde ik eerst alleen bruiloften, maar nu ik zelf besef hoe bijzonder het familieleven eigenlijk is maak ik met alle liefde van de wereld foto’s van families en kinderen.

over-ons-001over-ons-002over-ons-005