Persoonlijk | Mijn kleine meisje

year in the life-1

Oh Emmily, wat groei je toch snel. En wat blijf je veranderen, van week tot week, maar ook van dag tot dag. Ik snap niet hoe het mogelijk is om elke dag een ander ritme te hebben, maar bij jou is het gewoon zo. En daarom zet ik vandaag een paar foto’s online van het eerste jaar van mijn kleine meisje. Geboren in december 2014 en dus konden we rond de Kerstdagen kennis met haar maken.

Je bent dan ook mijn inspiratie geweest om te beginnen met Day in the Life sessies. Je maakte dat ik vaker voor mijzelf ging fotograferen en nu vrijwel dagelijks de camera pak. Gelukkig bewerkt jouw lieve papa alle beelden (want echt, dat kan hij gewoon veel beter dan ik). En het liefst maak ik foto’s van die momenten die ik eigenlijk niet zo vaak terugzie. Laatst las ik een stukje van Claudia de Breij waarin ze vertelde dat haar familie-albums vol zitten met foto’s waarin “dingen met taart” gebeuren’ verjaardagen, familiedagen, dat idee. Maar jij lust niet eens taart.

Dat er momenten waren waarop je je nog niet om kon draaien, of waarop je nog niet kon kruipen, staan, lopen. Die momenten zijn nog maar een jaar geleden en het lijkt nu al bijna alsof ze er nooit waren. En dus ben ik blij dat ik ze heb kunnen fotograferen. Op naar de volgende maanden, jaren, decennia!

year in the life-2year in the life-3year in the life-4year in the life-5year in the life-6year in the life-7year in the life-8year in the life-9year in the life-10year in the life-11year in the life-12year in the life-13

Leave a comment